Неймовірно багаті футболісти, які дивують скромним життям

Ольга Котів27 січня, 14:30
Неймовірно багаті футболісти, які дивують скромним життям

Н'Голо Канте вразив любов'ю до скромного Mini Cooper - JIM BENNETT

00 хв

За останні кілька десятиліть футбол розвивався в геометричній прогресії. Деякі зіркові гравці вразили добрими справами і цікавим підходом до витрат.

Джерело: SportsLeo

Як не дивно, окремі надзвичайно багаті футболісти живуть скромно. Натомість вони намагаються покращити суспільство.

Андреас Іньєста

Андреас Іньєста – один з найбільш винахідливих футболістів цього століття, вундеркінд півзахисту. Іспанська ікона неодноразово демонстрував свою скромність і благородність протягом багатьох років.

Найяскравіший випадок стався, коли він забив переможний гол у фіналі Чемпіонату світу з футболу 2010 року. Тоді Іньєста зняв футболку, щоб показати напис "Дані Харке завжди з нами". Колишній капітан Еспаньйола Харке раптово помер у 2009 році від серцевої недостатності.

Іньєста був спустошений цією подією, оскільки не зміг пережити горе втрати близького друга. Для футбольних фанатів по всьому світу це був дуже емоційний час.

Реклама

Маркус Рашфорд

Уже в юні роки Маркус Рашфорд став молодою іконою. Він часто робить все можливе, щоб викликати посмішку у вболівальників, демонструючи, наскільки він цінує їхню підтримку.

На додаток до своєї швидкості та хоробрості на полі за Манчестер Юнайтед та збірну Англії, футболіст доклав чимало зусиль, щоб допомогти тим, кому пощастило менше.

Зокрема, він виступав за кампанію "Їжа на день", в якій закликав уряд забезпечити школярів з малозабезпечених сімей щонайменше одним прийомом їжі на день.

undefined

Хуан Мата

Колишній гравець Манчестер Юнайтед і Челсі Хуан Мата живе доволі скромно. Цим він заслужив повагу вболівальників, тренерів, фанатів, одноклубників. Зокрема, його люблять за добру вдачу. Мата має інтереси й поза футболом. Він має два ступені бакалавра: зі спортивних наук та маркетингу.

Якось знаменитий іспанець вирішив жертвувати 1% своєї зарплати до спеціального фонду, який підтримує благодійні футбольні організації. Також Мата закликав інших гравців надихнутися його прикладом.

Садіо Мане

Колишній вінгер Ліверпуля Садіо Мане живе простим життям і, ймовірно, є одним з найскромніших футболістів.

Мане прагне допомагати молодим людям, які хочуть іммігрувати з Африки до Європи, адже й сам походить з дуже складного середовища. На своїй батьківщині в Сенегалі він побудував лікарню, школу та мечеть.

У кількох інтерв'ю футболіст також розповідав про те, як важке виховання в бідності змусило його присвятити більшу частину свого доходу благодійним справам.

undefined

Н'Голо Канте

Екс-зірка Челсі Н'Голо Канте зберігає спокійну поведінку за межами поля. Скромний француз вирішив жити простим життям далеко від спалахів і блиску.

Н'Голо викликав захоплення у всіх, зокрема у вболівальників своїх суперників. Він зазвичай добрий і м'який у спілкуванні та постійно знаходить час для своїх прихильників, демонструючи свою любов і повагу до них.

Ходили чутки, що він був присутній на весільній церемонії фаната Челсі, а також заспокоював розлюченого фаната Арсеналу після поразки на полі. Став легендою за свою любов до скромних авто, що виділяла його з-поміж інших партнерів, які також отримували мільйони євро зарплатні.

Папараці Новини