Смілива любка партнера Миколенка у "голій" сукні засвітила груди і сідниці

Віра Бойчук27 березня, 16:40
Смілива любка партнера Миколенка у "голій" сукні засвітила груди і сідниці

Сінді Кімберлі - Інстаграм

00 хв

Сінді Кімберлі, гаряча дівчина одноклубника Віталія Миколенка – Деле Аллі – провокує у відвертому образі. Вона з' явилася в напівпрозорій сукні, через яку було видно все.

Джерело: Інстаграм

Нідерландська модель Сінді Кімберлі не залишила місця для фантазії. Вона спантеличила 7 мільйонів користувачів у Інстаграм, які підписані на неї.

Сексуальна пасія одноклубника Мудрика з неохопним бюстом показала все

Зваблива пасія Деле Аллі засвітилася на камеру в "голій" сукні з глибоким декольте. Сукня-сітка абсолютно нічого не прикривала. Оскільки Сінді була без бюстгальтера, то вона без комплексів виблискувала грудьми перед камерою. Ефектна брюнетка вирішила не приховувати свої пружні сідниці та оголену спину, і спровокувала у фанів коментарі.

"Ти занадто чудова", "Найкрасивіша жінка на землі", "Так сексуально", "Ти вкрала моє серце", "Божественно", – написали фани Сінді під публікацією.

Додамо, що Кімберлі любить епатувати публіку пікантними фотосесіями. Вона може зніматися в бікіні або позувати в еротичному образі прямо посеред дороги.

Реклама

Нагадаємо, що Сінді своє захоплення висловлював поп-співак Джастін Бібер. Натомість у Делі Аллі був роман із дочкою Пепа Гвардіоли Марією.

Гарячі новини Новини