Наркотична залежність і одноосібна опіка над донькою: сумний кінець стосунків Кличка та Панеттьєрі

Ольга Котів26 березня, 14:20
Наркотична залежність і одноосібна опіка над донькою: сумний кінець стосунків Кличка та Панеттьєрі

25 березня Кличко відсвяткував свій 48-й день народження - Інстаграм

00 хв

З 2009 по 2018 рік Володимир Кличко був з актрисою Гайден Панеттьєрі. Після розриву українець взяв постійну опіку над дочкою, що стало ударом для американки.

Джерело: О2

Володимир Кличко на 13 років старший і на 41 сантиметр вищий за Гайден Панеттьєрі. Однак це не завадило парі закохатися один в одного.

Яким Зінченко є насправді: зірки Арсенала розповіли всю правду про українця

ЗМІ повідомляли, що боксер вперше зустрівся з актрисою у 2009 році. Вони познайомилися на вечірці у спільного друга.

Стосунки Володимира Кличка були бурхливими. У 2011 році ЗМІ вперше повідомили про його розрив з Гайден Панеттьєрі. Пара навіть офіційно оголосила про своє розлучення. Втім, тоді все не виглядало так, ніби шляхи боксера та актриси остаточно розійшлися.

У 2013 році боксер зробив пропозицію своїй партнерці, а у 2014 році у них народилася дочка Кайя Євдокія. Остаточно вони розлучилися у 2018 році. Однією з причин стала пристрасть Гайден Панеттьєрі до алкоголю та опіоїдних препаратів.

Реклама

Американка пройшла курс лікування і на цей період довірила турботу про доньку Кличку. Згодом вийшло так, що Кайя залишилася з батьком назавжди. Ця ситуація негативно позначилася на стосунках колишніх наречених.

Панеттьєрі відчула себе обманутою і звинуватила Кличка в тому, що він забрав у неї дочку.
В інтерв'ю подкасту Red Table Talk Гайден американка розповіла, що віддати доньку під опіку батька було не зовсім її вибором. Актриса сподівалася, що Кайя повернеться до неї після завершення терапії та боротьби із залежністю. Однак цього не сталося.

Гарячі новини Новини