Долари стікали по сідницях рікою: футболісти збірної у стриптиз-клубі – юна зірка Челсі серед них

Ольга Котів26 березня, 13:41
Долари стікали по сідницях рікою: футболісти збірної у стриптиз-клубі – юна зірка Челсі серед них

Кендрі Паес вляпався в історію - Колаж фанатів Челсі

00 хв

Збірна Еквадору перед тим, як програти Італії товариський матч, запалила в нічному клубі. У мережу злили скандальні відео.

Джерело: The Mirror

У неділю, 24 березня збірна Італії здолала в Нью-Йорку Еквадор з рахунком 2:0. Зараз стало відомо, що в ніч перед цим матчем як мінімум троє латиноамериканців відривалися у стриптиз-клубі.

Зірка Реала, який має дитину, зраджував дружині – сексапільна дама проговорилася, у хакера є докази

Це Гонсало Плата (грає за катарський Аль-Садд), Роберт Арболеда (бразильський Сан-Паулу) і Кендрі Паес. Особливо цікавою є персона останнього – 16-річного атакувального хавбека, який належить лондонському Челсі.

Неповнолітній футболіст уже відіграв кілька матчів за головну збірну Еквадору. Паеса вважають великим талантом, адже клуб Мудрика виклав за нього 20 мільйонів євро, коли йому виповнилося тільки 15 років.

Фанати Челсі розгорнули полеміку, чи кидав сам Кендрі долари у дівчат, які завзято танцювали перед щедрими клієнтами.

Реклама

Однак навряд чи це стане пом'якшувальною обставиною. Еквадорські ЗМІ пишуть, що Паеса та партнерів чекають серйозні дисциплінарні санкції – навіть до 2 років дискваліфікації.

Після зливу відео Арболеда опублікував у своїй сторіс коментар з покаянням: "Відтепер у вихідні дні я просто почну читати Біблію".

Цікаво, що у США встановлена заборона на вживання алкоголю і відвідування нічних клубів особам до 21 року.

Нагадаємо, Кендрі став наймолодшим гравцем, який коли-небудь представляв Еквадор, і найбільш юним південноамериканським гравцем, який забив у матчі кваліфікації чемпіонату світу.

Гарячі новини Новини