"Тепер і люди в Польщі побачили, що таке краса": наречені гравців Динамо ефектно підкорили столицю

00 хв

Обраниця кіпера Руслана Нещерета та друга половинка захисника Максима Дячука вирішили провести невеличкий вікенд у Варшаві.

Джерело: Instagram

Обидва футболісти наразі перебувають у розташуванні молодіжної збірної України з футболу U-21. Вже 26 березня в межах відбору молодіжного чемпіонату Європи 2025 року відбудеться поєдинок Азербайджан – Україна, який пройде в Баку на Азерсун Арена.

Харчуються аби чим: у родині Сидорчуків "не найкращі часи" – Сергію добре в збірній

Натомість любки гравців зараз підкорюють Варшаву, Польща. Перша наречена – 24-річна кохана голкіпера Руслана Нещерета, яка має доволі невеличку кількість підписників в Інстаграм, а саме близько 2 тисяч.

Друга половинка Дячука – 20-річна Марія, майбутня журналістка, яка також має аналогічну ситуацію з кількістю підписників. Дівчата не з тих, хто справді активно веде своє блоги в соціальних мережах, але краси на сторінках чимало.

Реклама

Цього разу вони поділилися рандомними моментами, яки встигли прожити протягом тижня.

Рандомні фото з Варшави, – написала Надія.

Моменти, – написала Марія.

Повз її допис не зміг пройти повз і Максим, тож залишив коментар:

undefined

Власне у грудні 2023 року воротар Динамо зробив пропозицію руки і серця своїй дівчині Надії Петах, а та не відмовила футболісту.

У четвер, 14 березня, 20-річний центральний захисник київського Динамо Максим Дячук освідчився своїй дівчині Марії. Футболіст також отримав позитивну відповідь.

Гарячі новини Новини