Дружині Яремчука роблять унікальні компліменти – готується знову заміж, а чоловік у збірній України

Ольга Котів25 березня, 10:20
00 хв

Кохана форварда Валенсії запалює у своїх сторіс. Христина Яремчук похвалилася найкращими підписниками і заінтригувала кадрами.

Її коханий вирішив затриматися на довше у збірній України. Гол і асист Романа Яремчука вивели команду Реброва у фінал плей-офф за право потрапити на чемпіонат Європи 2024. Попереду матч з Ісландією 26 березня.

Яремчук проміняв зухвалу дружину на матч України проти Ісландії

Однак обраниця нападника, який також грає на правах оренди за іспанську Валенсії, не сумує за відсутності чоловіка. Схоже, саме гольові подвиги Романа Яремчука привернули на сторінку дівчини в Інстаграмі нових шанувальників.

Під дописом, який Христина опублікувала ще 17 лютого і підписала "Сарделька", через понад місяць з'явився новий коментар: "Мойва".

Дружина Яремчука не залишилася у боргу і відповіла із сердечком: "Дякую". У своїх сторіс вона вчергове показала чудове почуття гумору.

Реклама

Боже, які в мене підпизники. Як приємно, хоч до рани прикладай. Мені ще ніхто ніколи не говорив таких компліментів. Бусінки мої ван лав,
– написала Христина Яремчук.

Згодом вона виклала відео із загадкової фотосесії, на якій позувала у весільній сукні, підписавши його у своєму іронічному стилі: "Мойва".

undefined

Гарячі новини Роман Яремчук Новини