Девід Бекхем поділився своєю любов’ю до делікатесів у своєму Instagram Story та шокував шанувальників цінником

Девід Бекхем поділився своєю любов’ю до делікатесів у своєму Instagram Story та шокував шанувальників цінником

Девід Бекхем - Особиста сторінка в Instagram

00 хв

Дивний на вигляд делікатес із морепродуктів, який коштує до 400 фунтів стерлінгів. Уважний офіціант ресторану годує гравця з ложечки BABY HELS.

Джерело: MailOnline

48-річний власник футбольного клубу Інтер Маямі обідав у найкращому рибному ресторані Барселони Botafumeiro, де дуже уважний офіціант закладу годував його дитинчатами вугрів.

Найсексуальніша автогонщиця світу: без бюстгальтера у відкритому топі з вирізами, - гарячі фото

Під час свого візиту Бекхем виявив, що у вівторок ввечері він з’їв тарілку Percebes, які вважаються найдорожчими у світі морепродуктами. Цей делікатес може коштувати до 400 фунтів стерлінгів. Але ціна не була проблемою для Бекхема.

undefined
undefined

Percebes настільки дорогі через їх дефіцит, а також те, що їх неймовірно складно та небезпечно добувати. Незважаючи на високу ціну, percebes не мають найапетитнішого зовнішнього вигляду, дехто порівнює їх із кігтями дракона та пальцями на ногах динозаврів.

Реклама

Після візиту офіціант Хуан Хесус Перес Алонсо опублікував кумедний ролик на своїй сторінці в соцмережі. Можна було побачити, як він кладе вугрів у рот Бекхема, а потім витирає підборіддя серветкою.

undefined

Рецензент показав, що загальна вартість його рахунку склала 158 євро (137 фунтів стерлінгів).

Власне Бекхем був без дружини Вікторії, але не дивно, що вона ухилилася від незвичайного делікатесу, адже раніше він показав, що його дружина, яка стежить за здоров’ям, полюбляє їсти лише рибу на грилі та овочі, приготовані на пару.

Нагадаємо, що раніше Девід викликав фурор іншими незвичайними стравами, у тому числі нещодавно, коли шанувальники поставили під сумнів його незвичайну домашню вечерю.

undefined

Він помістив стейк із з класичними гарнірами з яєць, шматочків картоплі та ананаса. Однак потім він додав капустяний салат, а також квасолю та горох до дуже повної тарілки.

У своєму Instagram Story він розповів, як на їжу його надихнула одна з вечерь його матері. Він написав у підписі:

"Не такий хороший, як у мами, але непоганий @sandra_beckham49".

На початку карантину через коронавірус Девіду довелося змінити шикарні ресторани на власні кулінарні здібності, показавши одну страву в Instagram у квітні 2020 року.

Раніше Бекхем також показав, що з’їв 32 равлики за один прийом під час обіду в ресторані в Парижі, Франція.

undefined
Папараці Новини