Дикі танці та оголені фото: дружина гравця Шахтаря взялася спокушати в мережі – Конопля в збірній

Дикі танці та оголені фото: дружина гравця Шахтаря взялася спокушати в мережі – Конопля в збірній

Анастасія Гладун-Конопля - Особиста сторінка в Instagram

00 хв

Обраниця футболіста донецького Шахтаря Юхима Коноплі поділилася новими відео та фото у соціальних мережах.

Джерело: Instagram

Ефектна брюнетка на ім'я Анастасія Гладун-Конопля має в Інстаграм 10,6 тисячі поціновувачів. Її акаунт все ще закритий для інших, а тому за яскравим контентом від дівчини спостерігають виключно підписники. Вона полюбляє ексклюзивність.

"Я це зробив": Рамос показав шанувальникам свої навички – язик і пальці

Юхим наразі перебуває у розташуванні національної збірної України. Під керівництвом Сергія Реброва команда готується до вирішального матчу плей-оф проти Ісландії за Євро-2024.

Натомість його обраниця полетіла разом з донечкою в теплі краї, звідки активно постить різні світлини та відео.

Вчора, 22 березня, вона виклала свої танці в спортивному залі, які зняла на камеру. Дівчина уміло вигинається під музику в блакитному спорт-комплекті. Вона демонстративно спустила легінси, щоб похизуватися тонкою талією.

Реклама

Усіх з п'ятницею, тусери, – написала Анастасія.

А сьогодні, 23 березня, брюнетка виклала пост, у якому розповіла про те, які складності існують за гарною Інстаграмною картинкою. Під ці слова Анастасія підібрала фото у блакитному купальнику з сяючим верхом.

undefined

За красивою картинкою стоїть дуже багато роботи над собою. Боротьба зі спокусою, лінощами та бажанням "розслабитися". Коли це все перетворюється на режим, то все стає набагато простіше. У якому місті я не була, де б не перебувала, я завжди тренуюся. Завжди. Максимум один вихідний під час дороги. Це не важко, якщо зробити це своїм способом життя, а до цього доведеться, звичайно, попітніти.

Зазначимо, що Юхим та Анастасія офіційно закріпили свої відносини у березні 2022-го, а вже у грудні цього ж року Анастасія подарувала футболісту доньку, яку назвали Анна-Аврора.

Гарячі новини Новини