Нечуваний прибуток Бекхема від купівлі Інтер Маямі визнали однією з найкращих угод: Мессі доклався

Ольга Котів21 березня, 15:10
Нечуваний прибуток Бекхема від купівлі Інтер Маямі визнали однією з найкращих угод: Мессі доклався

Прибуток Бекхема від Інтер Маямі визнали однією з найкращих угод у спортивному бізнесі за всю історію - Інстаграм

00 хв

Стали відомі неймовірні прибутки Девіда Бекхема від Інтер Маямі. 48-річний екс-гравець Манчестер Юнайтед змінив футбол у Сполучених Штатах, коли у 2007 році підписав контракт з Лос-Анджелес Гелаксі.

Джерело: The Sun

У рамках угоди, згідно з якою Бекхем перейшов до MLS з мадридського Реала, він скоротив зарплату з 16,6 мільйона до 5,4 мільйона фунтів на рік. Однак у результаті трансферу англієць отримав можливість створити власну команду після завершення кар'єри, яка отримала б місце в лізі всього за 19,7 мільйона фунтів.

Вікторія Бекхем зухвало підглядає за чоловіком-"електриком" без сорочки: "Ві робить Божу справу"

Єдиним правилом було те, що він не міг заснувати свій новий клуб у Нью-Йорку. Тому Бекхем вирішив запустити Інтер Маямі у 2018 році. Популярність клубу постійно зростає завдяки зірці Ліонелю Мессі.

У США була "манія Мессі", і після підписання загальна вартість клубу зросла на 74 відсотки порівняно з минулим роком. Поповнення колишніми зірками Барселони Жорді Альбою, Серхіо Бускетсом та Луїсом Суаресом також допомогло клубу розбагатіти.

Реклама

Sportico повідомляє, що Інтер Маямі коштує близько 803 мільйонів фунтів на поточному ринку. Клуб піднявся на сім позицій у рейтингу MLS. Лише ФК Лос-Анджелес і Атланта Юнайтед коштують більше.

Також ЗМІ повідомляють, що Інтер Маямі коштує на 16 мільйонів фунтів більше, ніж ЛА Гелаксі. Минулого сезону вони посіли 14 місце у Східній конференції з 15 команд, але зуміли завоювати свій перший трофей у Кубку ліги. Підопічні Бекхема перспективно почали кампанію 2024 року, лідируючи за підсумками п’яти матчів.

Гарячі новини Новини