"Не друзі": Судаков і Мудрик шокували зізнанням про стосунки у збірній і талантом поліглотів

Ольга КотівВчора, 20:00
"Не друзі": Судаков і Мудрик шокували зізнанням про стосунки у збірній і талантом поліглотів

Михайло Мудрик - УАФ

00 хв

Михайло Мудрик і Георгій Судаков стали героями епічного спілкування. Гравці збірної України у програмі Влади Седан розповіли про свої стосунки.

На YouTube-каналі Української асоціації футболу дружина Олександра Зінченка провела цілу серію випусків, у яких розкривала особистості гравців збірної. Напередодні настала черга двох давніх друзів, які ще в минулому сезоні грали разом за донецький Шахтар.

Сплутав міста з районами: Мудрик шокував дружину Зінченка провалом знань у збірній України

Вони товаришують змалечку, але на запитання про те, як давно триває їхня дружба, Судаков із серйозним виглядом пожартував: "А хто сказав, що ми друзі?"

Мудрик додав: "Я не знаю, хто це, вперше його бачу". Насправді вони познайомилися ще в академії харківського Металіста.

Мені було 10 років, Михайлові – 11. Тоді вперше познайомились. Але позаяк він на рік старший, то ми не так багато спілкувалися в академії Металіста. Вже почали більше контактувати в Шахтарі, з U-19 починаючи. Мені було тоді років 16 приблизно, – пригадав Судаков.

Реклама

Влада Зінченко запитала, що Мудрик подумав, коли вперше побачив Георгія, мовляв, перше враження не завжди відповідає дійсності в житті.

"Це якраз, як я і подумав. Думаю: "Оце тіп в парядкє". А потім, коли вже познайомився, то зрозумів, що… Помилився трохи? Да", – розповів вінгер лондонського Челсі.

Також нинішній і колишній гравці Шахтаря позмагалися у своїх знаннях італійської і португальської мов.

Відзначимо, що цей випуск став найпопулярнішим з-поміж інших, набравши 72 тисячі переглядів і обійшовши пілотне відео проекту, де Олександр Зінченко і Зубков зібрали 61 тисячу глядачів.

Гарячі новини Новини Влада Зінченко Михайло Мудрик Георгій Судаков