В Англії сидіти вже не хоче: Влада Зінченко повернулася у професію і підкорює нову країну

В Англії сидіти вже не хоче: Влада Зінченко повернулася у професію і підкорює нову країну

Влада Седан-Зінченко - Особиста сторінка в Instagram

00 хв

Влада Седан, дружина українського футболіста та півзахисника лондонського Арсенала Олександра Зінченка виклала нове фото в соціальній мережі.

Джерело: Instagram

Українська журналістика та блогерка здобула шалену популярність, коли збірна України отримала право виступити на чемпіонаті Європи у Франції. Саме на трибунах французьких стадіонів і помітили красиву блондинку в формі збірної України і прапором.

Зірка Арсеналу створив власний соус: від нього вже фанатіє тато футболіста

Влада зібрала навколо свого життя 711 тисяч підписників. Усі вони залюбки спостерігають за буденним та професійним життям зіркової родини.

Наразі вона у Марбельї, Іспанія. Саме тут збірна України під керівництвом Сергія Реброва проводить підготовчо-тренувальні збори.

Седан працює в якості журналіста: розповідає головні новини про збірну, а також спілкується із гравцями команди та проводить між ними конкурси.

Цього разу вона виклала фото зі своєї прогулки містом поза роботою. Українка позує у білих джинсах та сорочці в лінію, на ногах в неї блакитні кеди.

Реклама
undefined

Нагадаємо, що Зінченко одружився з Владою в 2020 році. Старша донька Єва народилася в серпні 2021 року, а молодша Лея у серпні 2023 року.

Новини Влада Зінченко Олександр Зінченко Сергій Ребров Англія Гарячі новини