Новий лідер у тенісі, хлопець з Gucci: дівчина-модель, Ferrari, заробляє 12 мільйонів у 22 роки

Новий лідер у тенісі, хлопець з Gucci: дівчина-модель, Ferrari, заробляє 12 мільйонів у 22 роки

Яннік Сіннер і Марія Браччіні - Gazzetta

00 хв

Яннік Сіннер довів на тенісному корті, що має достатньо, щоб підтримати стиль, здобувши приголомшливу перемогу в півфіналі на Відкритому чемпіонаті Австралії.

Джерело: MailOnline

Яннік Сіннер поклав край домінуванню Новака Джоковіча на Відкритому чемпіонаті Австралії цієї п'ятниці. Боротьба була лише в третьому сеті з чотирьох.

Гаряча дружина Довбика спокусила підписників новою мотивацією

В інших трьох Сіннер впевнено переважав найтитулованішого тенісиста світу. Першої поразки Джоковічу він завдав ще в Мельбурні у 2018 році, довівши, що нове покоління тенісу дійсно має достатньо у своїй грі, щоб перемогти стару гвардію.

Перемога в недільному фіналі піднесла різнобічно талановитого Сіннера на абсолютно новий рівень, і попереду багато років, щоб закріпити його місце в історії тенісу.

Відтепер він поєднує в собі тенісні здібності та зовнішній вигляд, які принесли йому партнерство з розкішним будинком моди Гуччі та культовою італійською маркою автомобілів Феррарі.

Реклама

Додамо, що зустрічається новий тенісний лідер з Марією Браччіні – моделькою та інфлюенсеркою. Хоча пара свої стосунки не надто афішує.

undefined
undefined
undefined
Папараці Новини