Важко повірити, на що перетворилася одна з найкрасивіших спортсменок: її життя було складним

Ольга Котів18 березня, 12:40
Важко повірити, на що перетворилася одна з найкрасивіших спортсменок: її життя було складним

Сич потрапила у в'язницю - Інстаграм

00 хв

Свого часу Теммі Лінн Сич була однією з найкрасивіших спортсменок. Однак минулого року вона опинилася у в'язниці – життя красуні розвалилося, і тепер її неможливо впізнати.

Джерело: Sport Sport

Колишня професійна реслерка WWE Теммі Лінн Сич мала успішну борцівську кар’єру в 1990-х роках. Під ім'ям Санні вона досягла різноманітних успіхів, але часи слави спортсменки залишилися в минулому, а її майбутнє стало зовсім не таким, як вона хотіла.

Гаряча італійка зняла екіпірування і показала свої принади: "Кохана, я помию замість тебе посуд"

У листопаді 2023 року Сич засудили до 17 років ув'язнення за смертельну аварію в нетверезому стані. Рівень алкоголю в її крові через годину після аварії становив від 0,32 до 0,34 проміле, що більш ніж у 4 рази перевищує дозволену норму. Влада також знайшла відкриту пляшку горілки в її машині. Перед поїздкою спортсменка ще й вживала марихуану.

Реклама

Звістка про те, що вона проведе за ґратами майже два десятиліття, швидко її знищила. Сич заробила за свою кар'єру 11 мільйонів доларів. Проте все було марно, адже їй доведеться відбути серйозне ув'язнення.

Американка прийшла у боротьбу в 1995 році. Вона залишила спорт на початку 2000-х та почала своє падіння. Її оголосили "небезпечною для суспільства" після того, як минулої осені вона стала причиною смерті 75-річного чоловіка.

Її команда оскаржила рішення суду, але поки нічого не змінилося. Мало того, прокурор у цій справі вимагав максимального покарання у вигляді 25 років. Оскільки Сич вважається "суспільно небезпечною", її не звільнятимуть до остаточного рішення суду.

Гарячі новини Новини