Подешевшав, але не його життя: Мудрик похизувався люксовими апартаментами – двоякий успіх гравця

Подешевшав, але не його життя: Мудрик похизувався люксовими апартаментами – двоякий успіх гравця

Михайло Мудрик - Особиста сторінка в Instagram

00 хв

Вінгер Челсі й збірної України Михайло Мудрик поділився новим кадром зі свого життя.

Джерело: Instagram

Зірковий український футболіст став менш активним на свої сторінці в Instagram, тож його довгоочікувані публікації завжди супроводжуються яскравою реакцією шанувальників. Хлопець на своєму акаунті в мережі має близько двох мільйонів підписників.

Обраниці Тимчика та Піхальонка тусуються під Києвом – обидва гравці в розташуванні збірної

На сторінці Михайла преважає професійний контент – фото з тренувань та мачів. Часом гравець тішить фанатів буденними світлинами та фотографіями зі свого люксового відпочинку, а також кадрами з різних світських заходів.

Цього разу Мудрик виклав нове фото в stories, на якому він позує в елітному апартаменті з видом на інші хмарочоси. Звичайний кадр чи футболіст вклав якийсь особливий сенс – невідомо.

Реклама
undefined

В українського півзахисника зараз не найкращі часи в кар'єрі. Авторитетний статистичний портал Transfermarkt стверджує, що вінгер Челсі знову впав у ціні. Якщо раніше Михайло оцінювався у 40 млн євро, то зараз його цінник становить 35 млн.

Власне це вже четверте падіння у вартості після переходу до АПЛ, адже на момент трансферу до Англії Мудрика оцінювали у 60 мільйонів євро.

Гарячі новини Новини Михайло Мудрик Англія