Справжня перлина біля моря: обраниця півзахисника Чорноморця зачаровує своєю красою

Справжня перлина біля моря: обраниця півзахисника Чорноморця зачаровує своєю красою

Дівчина Іллі Путрі - Особиста сторінка в Instagram

00 хв

Дружина українського футболіста, хавбека Чорноморця Іллі Путрі, поділилася новим фото в соціальній мережі.

Джерело: Instagram

Ілля Путря – лідер команди та справжній капітан одеситів, контракт якого із клубом завершиться 30 червня 2024 року. Повідомляється, що про продовження співпраці гравець та Чорноморець не домовилися, відтак футболіст покине команду по завершенню сезону.

"Мій настрій зараз": дочка легенди Челсі влаштувала собі еротичну зйомку – ніжно та пікантно

У вересні 2022 року "моряк" освідчився своїй коханій на ім'я Поліна. У грудні того ж року півзахисник розпрощався з холостяцьким статусом остаточно – він зіграв весілля. Пара разом з далекого 2019 року.

Відомо, що його обраниця родом з міста Донецьк. Вона активно веде свій Інстаграм та залюбки демонструє на загал своє особисте, а також родинне життя зі спортсменом.

Реклама

На акаунті повно світлин з подорожей, футболу, професійних зйомок та романтичних кадрів з коханим. В соціальній мережі її контент зібрав понад 2 тисячі підписників.

Цього разу вона виклала фото, на якому позує у стриманій сукні чорного кольору в одному із закладів Києва. Просто та вишукано водночас.

Нагадаємо, що Ілля Путря, опинився поза грою ще кілька місяців тому, зазнавши серйозної травми коліна. З цієї причини він пропустив весь цикл підготовки до весняної частини нинішнього сезону – як у турецькому Сіде, так і в Одесі.

У нинішньому чемпіонаті футболіст зіграв у складі одеської команди 15 матчів, забивши 2 м'ячі (обидва – з пенальті).

Гарячі новини Новини