Які вихиляси: молода дружина 74-річної легенди Динамо на сексуальних закупах жонглює морквинами

Ольга Котів12 березня, 23:20
Які вихиляси: молода дружина 74-річної легенди Динамо на сексуальних закупах жонглює морквинами

Марія Конькова - Інстаграм блогерки

00 хв

Марія Конькова продовжує вести життя матусі на Балі. Дружина колишнього півзахисника Динамо тішить своїх підписників провокативним контентом.

Її чоловік ставав віце-чемпіоном Європи у 1972 році. Анатолій Коньков вигравав з київським Динамо 4 чемпіонати СРСР, Кубок кубків і Суперкубок УЄФА. Згодом тренував збірну та очолював Федерацію футболу України.

Молода дружина 74-річного легенди Динамо запалює еротичним вбранням на скутері

Його кохана – блогерка, яка народила у 2020-му доньку Олександру від 70-річного на ту пору легенди. Останнім часом Конькова насолоджується відпочинком на Балі.

На Ньєпі скуповували продукти. Ньєпі завершився... пора скуповувати продукти, – підписала 37-річна дівчина відео у своїх сторіс.

Днями на Балі відзначали індуїстське святу Ньєпі – день мовчання, посту й медитації. Одразу після нього наступає місцевий Новий рік, що знаменується "ритуалом поцілунків".

Реклама

Відверту світлину, де її оголене тіло прикриває лише листок? Будь ласка, жодних проблем. Марія Конькова народилася в Узбекистані, а зараз постить відвертий контент зі знаменитого курорту. Для своїх підписників Марія радо демонструє свої форми.

"Вона – гарна дівчинка, їй годиться. А я взагалі не намагаюся "вилазити". Мені це не потрібно", – розповідав екс-футболіст Динамо і Шахтаря, який не дуже прагнув афішувати стосунки на велику аудиторію.

Гарячі новини Новини