Робиться слабо від її погруддя: найсексуальніша волейболістка хвалиться пікантним фото

Віра Бойчук6 березня, 16:40
Робиться слабо від її погруддя: найсексуальніша волейболістка хвалиться пікантним фото

Кайла Сімонс - Інстаграм

00 хв

Американська волейболістка Кайла Сімонс розщедрилася на відверті світлини в соцмережах. Вона сколихнула весь чоловічий світ своїми пишними формами.

Джерело: Інстаграм

Найсексуальніша волейболістка світу могла б радувати вболівальників своєю грою на полі, але пишногруда красуня завершила спортивну кар'єру через відверті фото в Інстаграм.

На ній нічого зайвого: секс-бомба з рингу тільки в латексному бюсті – вогняні кадри

"У середній школі я насправді хотіла мати маленькі цицьки… Я хотіла маленькі цицьки, тому що це полегшило б усе у волейболі. Але моє бажання не здійснилося", – згадує Сімонс.

Наразі Кайла використовує свої вміння для просування сторінки в Інстаграм. За її провокативним контентом стежать мільйон підписників, які мліють від пишних форм.

Цього разу вона звабила мережу спокусливими кадрами, які отримали чимало коментарів та лайків. Сімонс позує перед дзеркалом, де показує свій сексапільний вид. Дівчина одягнула коричневе боді, яке стиснуло її груди і зробила 3 провокаційні світлини. В один із кадрів потрапив її домашній улюбленець, який не втримався від її образу.

Реклама

Нагадаємо, що Кайла була капітаном університетської команди у Флориді, виступала за юніорську збірну США, потім перейшла у волейбольну команду Університету Маршалла. Але восени 2020 року американська красуня пішла з волейболу заради сексуальних знімків.

Гарячі новини Новини