"Коломойський? Ні, єдиний виняток зробила для Циганика", – Лобода про приватне життя і роботу

"Коломойський? Ні, єдиний виняток зробила для Циганика", – Лобода про приватне життя і роботу

Олександра Лобода - Особиста сторінка в Instagram

00 хв

Відома футбольна ведуча поділилася з громадськістю сенсаційними деталями своїх професійних знайомств.

Джерело: Футбол24

За сторінкою чарівної ведучої Олександри Лободи в Інстаграмі стежать понад 75 тисяч підписників. Олександра викладає переважно професійного роду контент, рідше можна побачити буденні кадри.

Курйозна травма: емоції взяли гору над наставником Баварії – він не контролював своїх дій

В одному з інтерв'ю ефектна брюнетка розповіла про знайомства, які вже встигла завести за роки своєї кар'єри – Коломойський у списку.

Один раз я його бачила на баскетбольному матчі. Ми з ним привіталися – звісно, знає, хто я. Якось сказав мені: "Сьогодні класна погода" (Усміхається). Це було все наше спілкування.

Олександра зазначає, що батьки навчили її ще з дитинства розділяти сфери свого життя. У неї є друзі, у неї є робота. Поєднувати це в жодному разі не можна. Щоправда, не без винятків.

Реклама

Єдиний виняток – Циганик, який став мені і колегою, і другом (зараз уже не колега). Йти пити каву з Ігорем Валерійовичем Коломойським – який у цьому сенс? Такого просто не могло статися (Усміхається).

Нагадаємо, що Лобода роками була незмінною співведучою Ігоря Циганика у програмі "ПроФутбол". З початком повномасштабного вторгнення росіян в Україну дівчина перебралася до німецького Нюрнберга.

Гарячі новини Новини