Українська легкоатлетка відверто поділилася особистим: "Нещодавно я дещо усвідомила"

Ольга Котів5 березня, 14:20
Українська легкоатлетка відверто поділилася особистим: "Нещодавно я дещо усвідомила"

Рижикова розповіла про свою родину - Інстаграм

00 хв

Українська легкоатлетка Анна Рижикова розповіла про особисте. Вона зробила відповідний допис у своєму Інстаграмі.

Бігунка зазначила, що вона рідко розповідає підписникам про свою сімʼю, але нещодавно дещо усвідомила, тому хоче поділитись.

Анна продовжила, що батьки завжди були поруч, роблячи для неї все найкраще. Навіть зараз, коли спортсменка виросла і має власну сімʼю.

Секс-символ ЧС-2022 знову вільна: "Після 13 років стосунків непогано бути самотньою"

"Так, я через свої справи та проблеми часто не помічаю, як вони потребують піклування та уваги. Особливо в період війни, коли рівень стресу постійно високий. Вони не виїжджали ні до, ні після початку повномасштабного вторгнення, продовжували працювати та допомагати, запевняли що у них все добре і можна не хвилюватись", – розповіла Рижикова.

Реклама

Вона додала, що лише зараз зрозуміла, що час швидко летить, а батьки не молодшають – всі ці переживання забирають роки та здоров'я ще швидше.

"Тому я вирішила: коли є можливість, брати їх з собою, їдучи на збори. Мої батьки дуже давно не виїжджали на відпочинок, тим паче за кордон, бо без сторонньої допомоги – для них це страшно і складно.

Так, у грудні я поїхала з татом, а зараз – з мамою, хоча через тренування я не можу приділити їм багато уваги, та проведений час в гарному місці все одно є найкращим подарунком, який я можу їм зробити", – поділилася бігунка.

Спортсменка помітила, як батьки повністю розцвітають за кордоном.

"Цим я ділюсь, щоб привернути вашу увагу до тих, хто завжди був поруч з вами. Подаруйте близьким радість, вони цього заслуговують! Гроші можна заробити, але спільні моменти з батьками – незамінні", – підсумувала Рижикова.

Гарячі новини Новини