Лідерку Челсі судять за образу копа, який приїхав через оплату за таксі: звинувачують в расизмі

Ольга Котів5 березня, 11:40
Лідерку Челсі судять за образу копа, який приїхав через оплату за таксі: звинувачують в расизмі

Сем Керр судитимуть за образу поліцейського - Інстаграм

00 хв

Зірка жіночого клубу Челсі Сем Керр постане перед судом за звинуваченням у домаганнях на расовому ґрунті до поліцейського. Наступного року її чекає чотириденний судовий розгляд.

Джерело: The Sun

Сем Керр заявила про свою невинуватість. Інцидент нібито стався у Твікенхемі 30 січня.

Секс-символ ЧС-2022 знову вільна: "Після 13 років стосунків непогано бути самотньою"

30-річна Керр була присутня на судовому засіданні в понеділок по відеозв'язку. Тепер австралійська чекає на чотириденний судовий процес, який, як очікується, відбудеться в лютому наступного року.

Під час слухань свідчення дадуть ще двоє поліцейських. Зрозуміло, що частина захисту Керр полягає в тому, що вона не мала наміру образити офіцера поліції.

"Я розумію, що захист стверджує, що вона не мала наміру викликати тривогу, переслідування або страждання офіцера, а її поведінка не була такою і не мала расового підґрунтя", – заявила суддя Джудіт Елейн Коелло.

Реклама

У заяві ж столичної поліції мовиться: "Саманта Керр, 30 років (10.09.93) з Річмонда, була звинувачена 21 січня за допомогою поштового повідомлення у скоєнні злочину на расовому ґрунті згідно зі статтею 4А Закону про громадський порядок 1986 року. Звинувачення стосується інциденту, пов'язаного з офіцером поліції, який реагував на скаргу щодо тарифу на таксі 30 січня 2023 року в Твікенхемі".

Зауважимо, що Керр забила 99 голів у 128 матчах за Челсі, але наразі перебуває на лаві запасних через травму передньої хрестоподібної зв'язки, яку вона отримала минулого місяця. Футболістка також є капітаном жіночої збірної Австралії.

Скандали Новини