Відомий український футболіст почув найважливіше "Так" – він пережив жахливу трагедію

Ольга Котів3 березня, 22:10
Відомий український футболіст почув найважливіше "Так" – він пережив жахливу трагедію

Олег Данченко з нареченою - Інстаграм Каріни Доміловської

00 хв

Олег Данченко починає все з початку. Захисник Зорі похвалився заручинами з коханою.

"Найважливіше "Так". Поруч з тобою мені так добре і затишно. Ти – моя половинка, моя душа, моя рідна людина. Кохаю тебе безмежно", – написала Каріна Доміловська у своєму Інстаграмі.

Захиснику Динамо сказала "так" наречена – Білодід у захваті від романтичної пропозиції

Олег Данченко в лютому 2023 року переривав свою футбольну кар'єру. На тренуванні у нього тричі зупинялося серце. Данченко навіть пережив клінічну смерть. Врятував дефібрилятор, а процес порятунку тривав 30 хвилин. Нещодавно Олег повернувся до гри за луганську Зорю.

Це не всі випробування, які випали на його долю. У січні 2022 року Олег Данченко пережив страшну трагедію. Поки він підписував контракт із Зорею, його дружина Вікторія загинула у моторошній ДТП. На під'їзді до Одеси чорний Mercedes, який належав її чоловіку, спочатку влетів у сріблясту Kia, а потім в евакуатор, який зіткнувся з фурою. Зрештою, авто зупинилося на відбійнику. Тіло Вікторії Данченко вилучали з авто за допомогою спецінструментів.

Реклама

Нове кохання Олег знайшов у 2023 році. Саме тоді Данченко засвітився на спільних фото з Каріною. У лютому 2024-го футболіст Зорі тепло вітав свою кохану з днем народження, а невдовзі після цього зробив їй пропозицію.

Гарячі новини Новини