Чоловік забив Реалу, але кума Зінченка обрала зовсім іншого краша – хто вкрав її сердечко

Ольга Котів3 березня, 18:00
Чоловік забив Реалу, але кума Зінченка обрала зовсім іншого краша – хто вкрав її сердечко

Христина Яремчук - Інстаграм She Christinchik

00 хв

Христина Яремчук побувала на матчі, в якому Валенсія з її коханим на полі дала бій лідеру чемпіонату Іспанії. Дівчина здивувала своїм відео.

Напередодні форвард збірної України Роман Яремчук засмутив свого земляка Андрія Луніна, забивши м'яч у ворота голкіпера мадридського Реала. Його Валенсія зуміла зупинити іменитого суперника (2:2).

"Дуже погано": Яремчук-молодший перетворив дім на будову – мама шокована побаченим

Однак дружина екс-нападника Динамо поділилася у сторіс кумедним відео з іншим чоловіком, якого назвала своїм крашем, "нагородивши" сердечком і смайликом реготу. Це талісман Валенсії – кажан, який відтискався від газону.

А ще сьогодні Христина Яремчук виклала відео із сином. Роман у своїх сторіс також показав, як гуляє з малим, який заснув на одному з попередніх домашніх матчів Валенсії.

undefined

Нагадаємо, обраниця Яремчука є хрещеною мамою доньки Олександра Зінченка та його коханої Влади. Хрещеним батьком Єви Зінченко став захисник Шахтаря і збірної України Микола Матвієнко.

Реклама

Христина часто жартує над Романом, з яким познайомилася у супермаркеті. Вона полюбляє виставляти кумедні кадри спільного життя. Коли їй дорікнули, що вона з футболістом через гроші, дівчина іронічно парирувала: "Так, він ж нафтовий магнат з 16 років".

Гарячі новини Новини Роман Яремчук