Зірковий партнер Луніна витрачає на це 30 тисяч євро – його називають егоїстом, але мета благородна

Ольга Котів1 березня, 10:20
Зірковий партнер Луніна витрачає на це 30 тисяч євро – його називають егоїстом, але мета благородна

Тоні Кроос зі своєю великою сім'єю - Інстаграм зірки Реала

00 хв

Тоні Кроос є доволі особливим футболістом. Півзахисник Реала веде свій подкаст, показує високий рівень гри і має одну цікаву звичку.

Джерело: Sportsport

Гравець нещодавно оголосив про повернення до збірної Німеччини. Крооса дуже просив про це наставник Бундестім Юліан Нагельсман. Тоні у 2014 році ставав чемпіоном світу, що стало наразі останнім великим успіхом німців на міжнародній арені.

"Я знала, як зловити його на курінні": мати одного з провідних хавбеків світу розповіла всі його секрети

Після кожного відбіркового або товариського матчу за Німеччину він орендував чартерний рейс за 30 тисяч євро. Зірковий хавбек повертався додому окремо від решти збірної, сідаючи на літак одразу після матчу. Через це німецькі журналісти називали його егоїстом. Однак сам футболіст дуже просто все пояснює, показуючи, що футбол для нього – далеко не все.

Реклама

"Вважаю безглуздою цю критику, тому що я приходжу додому до того, як моя дитина вранці прокинеться. Я б віддав за це всі гроші світу", – розповів Кроос.

Практично все життя німець разом зі своїм підлітковим коханням Джесікою. Вони одружилися в 2015 році, у пари велика сім'я.

У серпні 2023 року старший син Леон відсвяткував свій 10 день народження. Донька Амелі народилася у 2016-му, а молодший син Фін – в червні 2019 року.

"Ти найпрекрасніша людина, яку я знаю, і найкращий тато у всьому світі. Ми насолоджуємося кожною секундою з тобою, але також кожною секундою, коли ти на полі. Хто б міг подумати, що ти досі стоятимеш там у свої 34 і робитимеш це не так погано.

Ми завжди з тобою та радіємо кожному спільному моментові, незалежно від того, що чекає у майбутньому. Дякуємо, що дозволив нам мати тебе у нашому житті", – дружина Крооса пише йому зворушливі привітання у соцмережах.

Гарячі новини Новини