Гламурна шахістка пробує сили в новому виді спорту – спекотні фото

Микита Ковальчук29 лютого, 19:40
Гламурна шахістка пробує сили в новому виді спорту – спекотні фото

Ціюй "Немо" Чжоу / Instagram

00 хв

Суперзірка шахів Ціюй "Немо" Чжоу торує свій шлях у світі покеру – дівчина вже здійснила фурор.

Канадсько-китайська шахістка Ціюй "Немо" Чжоу спробувала свої сили у покері в 2021 році, після чого стала висхідною зіркою цього виду спорту.

"У мене кидали напої та плювали": порноакторка-фанатка Челсі бойкотує матчі улюбленої команди

"Я почала грати в покер у 2021 році, коли Федір Хольц зайшов на мій стрім і сказав, що обміняє уроки покеру на уроки шахів. Після цього мене запросили Александра Ботез і World Poker Tour зіграти в їхній кеш-грі в прямому ефірі, і я досить добре виступила завдяки моєму тренеру. Це мотивувало мене грати набагато більше!

Потім я стала спонсором мого першого турніру на World Series of Poker в Лас-Вегасі, Ladies Event 2021. Так що, думаю, я повинна подякувати всім за те, що захопили мене турнірним покером", – поділилась Чжоу в коментарі Bild.

Реклама

"Я б сказала, що багато чого отримала від шахів. Моя ціль на наступні кілька років – стати набагато кращою гравчинею у покер. Я точно планую продовжувати вчитися, грати та працювати над своєю грою в покер, а мій тренер буде продовжувати керувати мною. З шахами все трохи складніше, тому що я маю витрачати багато часу на вдосконалення", – продовжила вона.

undefined
Гарячі новини Новини