Екс-футболіст збірної Німеччини знущався над вагітною партнеркою – рішення суду шокувало

Микита Ковальчук29 лютого, 18:20
Екс-футболіст збірної Німеччини знущався над вагітною партнеркою – рішення суду шокувало

Ніко Шульц / Sky Sports

00 хв

Колишній футболіст збірної Німеччини та дортмундської Борусії Ніко Шульц звинувачений у фізичному насиллі щодо вагітної партнерки.

Провадження у справі Ніко Шульца було призупинене – екс-оборонець збірної Німеччини має сплатити 150 тисяч євро кільком благодійним організаціям (по 30 тисяч кожній), повідомляє BILD.

Без спідньої білизни заманює Мудрика: блогерка-мільйонниця знову провокує

За інформацією o2, Шульцу загрожувало до 10 років за ґратами, тож виплата цієї суми дозволить уникнути більш жорсткого покарання. Також Ніко заплатив компенсацію жертві, але її розмір не розголошується.

Загалом, прокуратура Дортмунда висунула Шульцу звинувачення у 3 справах. 14 січня 2020 року між парою стався конфлікт – дівчина кинула чашку на підлогу, а Ніко вдарив її ногою в живіт, смикнув за волосся та штовхав у дзеркало та в двері. 21 березня цього ж року жертва вийшла з душу в рушнику, а Шульц нібито стягнув його, вдарив ногою в живіт, душив і ще двічі вдарив кулаком.

Реклама

А 30 серпня 2020-го, коли дружина вже була вагітною, Шульц обзивав її "повією" та "потворою". Потім він відібрав у неї ключі, кинув їх на підлогу та нібито сказав: "Нахилися, с*ко, за ключами", а також плюнув її у обличчя. Жінка, в підсумку, ховалась від нього в приміщенні кальянної.

Гарячі новини Новини