Працівниця лікарні роздягнеться догола для фанатів Рейнджерс: матусі з OnlyFans не звикати

Ольга Котів29 лютого, 13:00
Працівниця лікарні роздягнеться догола для фанатів Рейнджерс: матусі з OnlyFans не звикати

Черрі Блум обіцяла роздягнутися, якщо команда виграє - Cherry Bloom

00 хв

Фанатка Рейнджерс Черрі Блум переконана, що її команда переможе Селтік у цьому сезоні. Вона навіть дала сміливу обіцянку, якщо її передбачення збудеться.

Джерело: Daily Star

Наразі Рейнджерс випереджає Селтік у перегонах за титул чемпіона шотландської Прем'єр-ліги. До завершення залишилося три місяці.

"У мене кидали напої та плювали": порноакторка-фанатка Челсі бойкотує матчі улюбленої команди

42-річна прибиральниця NHS Черрі Блум, мама чотирьох дітей, поєднує свою традиційну роботу з пікантною сторінкою на OnlyFans. Жінка дала дражливу обіцянку фанатам Рейнджерс.

"Звичайно, вони виграють – вони ж Рейнджерс! Я повністю в них вірю. Хіба ви не бачили, як вони грають останнім часом? Дивовижно. Тренер виглядав блискуче, і я не знаю, що він говорив їм у роздягальні, але це, мабуть, були чарівні слова, тому що вони всі об'єдналися, капітан, всі, і мені подобалося спостерігати за ними", – заявила Черрі Блум.

Реклама

Вона додала, що не може не пишатися улюбленою командою.

"Я навіть думала, що зроблю свій OnlyFans безкоштовним на рік для всіх фанатів Рейнджерс, коли ми виграємо – всім справжнім фанатам Рейнджерс я теж його запропоную", – додала матуся з OnlyFans.

На запитання, чи доведеться їм надавати сезонний абонемент як доказ своєї лояльності, вона швидко відповіла: "Послухайте, ви знаєте фанатів Рейнджерс і знаєте фанатів Селтіка, які просто відриваються по повній. Ти знаєш одного зі своїх. Я чиста червоно-біло-блакитна кров, і ви мене не обдурите".

Затята фанатка Рейнджерс створила свою сторінку понад 12 місяців тому. Доступ коштує 10 доларів на місяць, і серед її шанувальників є фанати Селтіка.

"Якісь маленькі виродки просили мене вдягнути футболку Селтіка, а я відмовила", – додала Блум.

undefined
Гарячі новини Новини