Можливо все: Роналду дискваліфікували – Кріштіану переступив поріг терпимості в Саудівській Аравії⚡️

Ольга Котів29 лютого, 12:20
Можливо все: Роналду дискваліфікували – Кріштіану переступив поріг терпимості в Саудівській Аравії⚡️

Роналду дискваліфікували - Інстаграм

00 хв

Кріштіану Роналду дискваліфікували на один матч і зобов'язали виплатити штраф. Він показав непристойний жест під час перемоги Аль-Насра над Аль-Шабабом.

Джерело: Daily Star

Після фінального свистка в соціальних мережах з'явилися відео, на яких Роналду притискає вухо, а потім неодноразово виставляє руку вперед перед своїм пахом.

Роналду похвалився фото топлес з сином – дивна деталь і 5 мільйонів лайків за годину

Дисциплінарний та етичний комітет Федерації футболу Саудівської Аравії (SAFF) оголосив, що форвард Аль-Насра отримав дискваліфікацію за свої, як видається, грубі дії.

У заяві, оприлюдненій у четвер, SAFF підтвердив, що колишня ікона МЮ і Реала пропустить наступний матч Аль-Насра з Аль-Хазмом. Його також зобов'язали сплатити штраф у розмірі 4190 фунтів.

Половина штрафу піде на користь Аль-Шабаб, щоб покрити витрати клубу, який подав скаргу, а інша половина – на користь федерації. Комітет також оголосив, що рішення не підлягає оскарженню.

Реклама

"Дисциплінарний комітет стикається з найбільшим випробуванням. Поживемо – побачимо. Все має свої межі, незалежно від того, наскільки ти відомий. Так влаштована вища ліга", – заявив Валід Аль Фаррадж, відомий саудівський журналіст і телеведучий.

Роналду був у центрі уваги під час гри, відкривши рахунок з пенальті. Його команда перемогла з рахунком 3:2.

За повідомленнями місцевих саудівських ЗМІ, Роналду сказав комітету, що він просто святкував і ніколи не мав наміру робити грубий жест.

Гарячі новини Новини Кріштіану Роналду