Позбутися комплексів: Рижикова знялася у відвертому купальнику на пляжі в Португалії

Позбутися комплексів: Рижикова знялася у відвертому купальнику на пляжі в Португалії

Анна Рижикова - Особиста сторінка в Instagram

00 хв

Українська легкоатлетка поділилася своїми думками щодо любові до свого тіла. Вона поборола власні комплекси та радить це зробити іншим.

Джерело: Instagram

34-річна спортсменка активна на своїй особистій сторінці в Інстаграм. Українка зібрала понад 59 тисяч підписників, тож часто ділиться з аудиторією новими світлинами та відео, які пов'язані з її професійною діяльністю або ж буденним життям.

Зірка тенісу розлучився через сексуальну залежність другої половинки – він не витримав

Цього разу вона поширила новий допис, у якому продемонструвала свою фігуру та розповіла про свій шлях до сприйняття себе такою, якою вона є.

"Не прагну до компліментів, це правда, турбувало мене протягом тривалого часу: я ставала заручницею власних комплексів, зосереджуючись лише на недоліках свого тіла. Та ще й рочки все додаються і додаються, часу побути гарною залишається все менше.

Реклама

Навіть не згадаю, що саме змусило мене одного дня приділити увагу тому, що в мене, окрім недоліків, є й щось гарне, що підкреслює мою індивідуальність. І ось що сталося: коли я почала бачити в собі красу, поступово мої недоліки стали непомітними, і я вже не соромилась їх.

Особливо це відчула, коли почала виходити на пляж у купальнику, який мені подобається, а не прикрашає те, чого немає. І, вірите ви чи ні, та впевненість в собі змінює все!

Тож, якщо у вас є комплекси, намагайтеся звертати увагу на те, що в вас є красиве і унікальне. Ви повністю заслуговуєте на любов та повагу до себе. Вірте в себе, і ніякі недоліки не зможуть завадити вам бути щасливими та впевненими у собі!", – написала вона.

Гарячі новини Новини