П’ять розлучень екс-футболіста Маттеуса: від сербської леді до українки та росіянки

Віра Бойчук24 лютого, 13:00
П’ять розлучень екс-футболіста Маттеуса: від сербської леді до українки та росіянки

Лотар Маттеус - Інстаграм

00 хв

Легендарний німецький екс-футболіст Лотар Маттеус розлучився уп'яте. Він мав не тільки яскраве футбольне життя, а й любовне.

Джерело: Daily Mail

62-річний колишній гравець збірної Німеччини, міланського Інтера і мюнхенської Баварії Лотар Маттеус мав яскраве любовне життя. Маттеус завжди славився гучним життя поза межами поля, оскільки колишній капітан Німеччини пережив п’ять розлучень.

Одноклубник Мудрика захищає свій образ на тиждні моди від цькування, як і гол у Челсі

Першою дружиною Маттауса була Сільвією в далекому 1981 році. У пари було двоє дітей: Аліса та Віола, але вони розлучилися в 1992 році.

Швейцарська модель і телеведуча Морена народила футболістові третю дитину Лоріса, і перед виходом на пенсію пара розлучилася.

undefined

Наступне своє кохання Маттеус знайшов у сербській столиці в образі 31-річної модної підприємниці Маріяни Чоліч.
Вони з Маттеусом одружилися в листопаді 2003 року, але їхній шлюб розпався через чотири роки.

Реклама
undefined

Причиною розлучення було те, що Маттеус почав зустрічатися з українською моделлю Крістіною Ліліаною Чудіновою в 2007 році.

undefined

Останнє гучне розлучення Маттеуса відбулося у 2021 році, коли він розлучився зі своєю п’ятою дружиною росіянкою Анастасією Климко.

"Так, ми розлучилися. Це було наше спільне рішення. Це найкраще, що ми могли зробити з нашими взаєминами. Лотар вільний, він може робити те, що хоче. Зі мною теж усе в порядку", – зазначила росіянка.

Пара одружилася в 2014 році. У цьому ж році у них народився син Мілан.

Гарячі новини Новини