Подруга іспанського футболіста зникла з соцмереж після того, як він прийняв іслам

Ольга Котів23 лютого, 10:20
Подруга іспанського футболіста зникла з соцмереж після того, як він прийняв іслам

Вони були разом з літа 2023 року - Marca

00 хв

Дівчина Хоти Пелетейро, Айла Етемович, зникла з соціальних мереж після того, як колишній футболіст прийняв іслам. Новина про це стала однією з тем тижня.

Джерело: Marca

Видання "Аль-Кабас" опублікувало відео, на якому Хота вимовляє деякі слова арабською мовою. Після цього реакція його оточення, головним чином його нинішньої партнерки Айли Етемович, була різкою.

Гаряча боксерка хотіла ще більше роздягнутися на зважуванні: пропонувала зняти пікантну білизну

Сербська модель видалила свій профіль в Інстаграмі. Реакція Джесіки Буено, колишньої партнерки та матері двох дітей Хоти, поки невідома.

Причина, чому Пелетейро вирішив прийняти іслам, доволі дивна. Він був в захваті від отриманого лікування, звичаїв і традицій, які побачив у будинку свого друга, Фейсала Буреслі, в Кувейті.

"Це був нон-стоп тиждень з @groinn.ia в Кувейті, але завжди приємно повертатися до цієї прекрасної країни. Дякую моєму другу/бізнес-партнеру/брату/@faisal_buresli, ти найкращий", – написав футболіст в одному зі своїх останніх постів в Інстаграмі.

Реклама

Варто зазначити, що Айла Етемович – модель і інфлюенсерка. Красуня народилася в Белграді 24 травня 1992 року і з раннього віку почала працювати в індустрії моди, співпрацюючи з відомими агентствами в таких містах, як Мілан, Париж і Нью-Йорк.

На додаток до своєї видатної модельної кар'єри, Айла розвинула сильну присутність у соціальних мережах, особливо на таких платформах, як Інстаграм. Тому досить дивно, що вона вирішила видалити свою сторінку.

Гарячі новини Новини