Головна українська фанатка Мудрика оголює все і робить неочікуване зізнання

Ольга Котів22 лютого, 15:40
Головна українська фанатка Мудрика оголює все і робить неочікуване зізнання

Дарія Квіткова підтримує Шахтар і Мудрика - Інстаграм блогерки

00 хв

Дарія Квіткова стала знаменитою після перемоги в шоу "Холостяк". Впливова блогерка стрімко вривається у футбольне життя.

Дарія Квіткова є популярною блогеркою, на Інстаграм якої підписані майже 2 мільйони шанувальників. Влітку їй виповнилося 25. Дівчина на 2 роки старша за Михайла Мудрика, чиєю великою фанаткою є.

Мудрик відвідав модне шоу з українським боксером, який зустрічається з донькою власника клубу УПЛ

"Футбол дуже неочікувано увірвався в моє життя. Сьогодні я вперше побувала на футбольному тренуванні на стадіоні, а вже в четевер вперше побачу велику гру! Шахтар зіграє з Марселем за вихід в плей-офф Ліги Європи", – написала Квіткова у своєму Інстаграмі.

Дівчина зізнається, що ніколи не думала, стати дотичною до футболу, але дуже вдячна Шахтарю за це неймовірне знайомство.

Реклама

"Я в шоці від масштабу (це інший світ), від того, як хлопці віддаються процесу. Побачити сьогодні це все на власні очі – це вау!

Але ще більше мене вразило, скільки Шахтар робить добрих справ. Вони створили футбольну команду для військових з ампутаціями для реабілітації, допомагають військовим після тяжких поранень та підрозділам ЗСУ", – додає Дарія.

Дівчина стверджує, що очікувала хвилю хейту від нової аудиторії, але, схоже, не збирається відмовлятися від футболу й надалі.

Інфлюенсерка раніше розповідала, наскільки обожнює Мудрика. Футболіст лондонського Челсі – є одним з головних холостяків, з ким Квіткова радо сходила б на побачення.

Блогерка вже й оголені фотосесії в Інстаграмі влаштовує, але все марно. Михайло наразі не відповідає взаємністю.

Гарячі новини Новини