Мала романи з Трампом і Рурком: красуня-тенісистка закрутила з молодшим на 18 років аргентинцем

Ольга Котів22 лютого, 13:00
Мала романи з Трампом і Рурком: красуня-тенісистка закрутила з молодшим на 18 років аргентинце

Дель Потро молодший на 18 років - Інстаграм

00 хв

Аргентинська тенісистка Габріела Сабатіні колись була однією з найкращих тенісисток світу. Окрім хороших виступів, вона також була відома своєю красою та численними любовними романами.

Джерело: Sport Sport

Багато шанувальників спорту вважали Габріелу найкрасивішою спортсменкою на планеті. Список тих, з ким пов'язували чарівну аргентинку, – величезний.

"Найкрасивіша жінка на корті за всю історію": легенда тенісу приголомшила фанатів розкішними фото

Безумовно, найцікавішою з погляду сучасності є її місячна пригода з колишнім президентом Сполучених Штатів Америки Дональдом Трампом.

Габріела та Дональд, на той час успішний телеведучий і підприємець, пережили короткотривалий роман, про який тоді багато писали. Однак колишній президент США був не єдиною відомою особою, з якою аргентинка мала щось більше, ніж дружба.

Також у Габріели були романи з відомим актором Мікі Рурком, тенісистом Анрі Леконтом і принцом Монако Альбертом. Наразі ця колись велика спортсменка перебуває у стосунках зі своїм земляком, теж у минулому великим тенісистом Хуаном Мартіном дель Потро.

Реклама

Він молодший за неї на 18 років. Пара офіційно оформила свої стосунки в середині минулого року, і станом на сьогодні у них все чудово. Про це можна судити з їхніх профілів у соціальних мережах.

"У такі моменти, коли я дивлюся на тебе, я розумію, як сильно я тебе люблю! Я так тебе люблю", – написала Габріела кілька місяців тому під фотографією, опублікованою в її профілі в Інстаграмі.

Гарячі новини Новини