Легенда забув про конфлікт з донькою Марадони – на дні народження сина зійшлися дві його колишні

Ольга Котів20 лютого, 18:19
Легенда забув про конфлікт з донькою Марадони – на дні народження сина зійшлися дві його колишні

Серхіо Агуеро з колишньою - Інстаграм Софії Кальцетті

00 хв

Серхіо Агуеро відсвяткував 15-річчя сина в компанії своїх відомих пасій. Легендарний аргентинський бомбардир відомий непростою історією особистих стосунків.

Джерело: Caras

Колишній форвард Манчестер Сіті має спільного сина з Джанніною, донькою Дієго Марадони. Напередодні йому виповнилося 15 років.

Дружина зіркового суперника збірної України не залишає спортзал: вона розповіла, до чого готується

Заради свята сина Бенджі екс-зірка збірної Аргентини забув про всі розбіжності з його матір'ю. Обоє засвітилися на фото зі святкування дня народження дитини.

undefined

Окрім Джанінни Марадони та Куна Агуеро, на дні народження Бенхаміна була присутня не хто інша, як Софія Кальцетті – акторка, з якою 35-річний колишній футболіст недавно розійшовся.

undefined

Утім, вона підтримує близькі стосунки з підлітком, якому вона присвятила сердечне послання: "З днем ​​народження, Бенч, ми любимо тебе безмежно".

Реклама
undefined

Кальцетті та Агуеро розійшлися начебто через поцілунок дівчини з іншим. Сама Софія зізнавалася, що все – через проблеми у стосунках.

Зрештою, все це не заважає їм публікувати нові спільні фото в Інстаграмі. Не виключено, що вони знову разом. Недавно в аргентинській пресі навіть запустили чутки, буцімто Кальцетті вагітна від Куна, але вони обоє все заперечили.

Син Агуеро виступає за аргентинський Індепендьєнте. Раніше Серхіо зізнавався, що після розлучення з Джанінною Марадоною у них виникали серйозні суперечки, які стосувалися і виховання сина.

Гарячі новини Новини