Вболівальник Ліверпуля переслідував відому футбольну ведучу: надсилав мерзенні повідомлення та хотів вбити її собаку

Ольга КотівВчора, 10:20
Вболівальник Ліверпуля переслідував відому футбольну ведучу: надсилав мерзенні повідомлення та хотів вбити її собаку

Суд заборонив чоловіку наближатися до Вудс - Інстаграм

00 хв

Одержимий Лорою Вудс переслідувач надсилав їй мерзенні повідомлення. Харніт Каур навіть погрожував викрасти та вбити її собаку.

Джерело: The Sun

Переслідувачу заборонили контактувати з Лорою та 14 іншими людьми. 36-річна ведуча пережила 2 роки переслідувань.

Роналдо знайшов причину, чому він пив, у дружині Фігу: "Якби у мене була така"

Вболівальник футбольного клубу Ліверпуль Каур захопився Лаурою ще у 2021 році. Тоді він почав навідуватися на вулицю, на якій вона жила, погрожувати вбити собаку Лаури та надсилати мерзенні повідомлення, в яких називав її повією.

До лондонського помешкання Лаури також надсилали Біблії, тести на сексуальне здоров'я та їжу. Зокрема, Каур використовував додаток Just Eat, щоб домовитися про доставку пончиків Krispy Kreme за вказаною адресою.

Суддя Талог Девіс розповів, що Вудс спочатку була "приємно здивована і подумала, що це була помилка чи чиясь прихильність". Тому вона розмістила на своєму акаунті у Твіттері фотографію, в якій зазначила, що ці пончики "зробили їй вечір".

Реклама

Також Каур відправив замовлення зі Starbucks і шоколадний льодяник з повідомленням: "Від твого таємного шанувальника, і я не божевільний". Потім чоловік став менш приємним.

"Ти – колишня повія, яка проспала свою роботу", – мовилося в одному з повідомлень.

Каура затримали у квітні 2022 року і повторно заарештували у серпні того ж року. Обидва рази у нього вилучали телефон та iPad, але це переслідувача не зупинило.

Раніше Кауру також заборонили відвідувати стадіон Ліверпуля за продаж квитків. Адвокат чоловіка стверджував, що його правопорушення пов'язане з аутистичними рисами "одержимості та нав'язливості". Проте суддя відкинув ці аргументи.

Прокурори боролися за те, щоб Кауру заборонили відвідувати всі футбольні стадіони в країні. Однак суддя вирішив, що це занадто суворе покарання, і замість цього виніс інший вирок.

Каура засудили до 14 місяців тюремного ув'язнення та заборонили йому контактувати з Вудс і 14 іншими людьми. Також він не може наближатися до будинку ведучої ближче, ніж на 500 метрів.

Гарячі новини Новини