Судаков просить вибачення за ці фото – українець чкурнув у відрив з гарячою коханою

Ольга Котів18 лютого, 19:00
Судаков просить вибачення за ці фото – українець чкурнув у відрив з гарячою коханою

Ліза Судакова - Інстаграм

00 хв

Півзахисник Шахтаря зрозумів свою помилку. Георгій Судаков прокоментував кадри відпочинку в Дубаї.

Джерело: Tribuna

Шахтар прокоментував розваги Судакова: "Повідомляємо, що у вихідні дні футболісти можуть використовувати свій час на власний розсуд. Це справа кожного гравця окремо".

Зірка Шахтаря прокоментував скандал із Куршавелем – з'явилися дивні фото, дружина закрила Інстаграм

Півзахисник збірної України використав паузу під час зимових зборів свого клубу і чкурнув на відомий курорт, де його дружина весело проводила час. Судаков прояснив, як раптово опинився зовсім не в тому місці, куди виїжджав працювати.

"Нам дали три дні вихідних. Я хотів зустрітися із сім'єю. У нас був вибір: або вони приїдуть до нас до Туреччини, або я приїду в Дубай, бо там у сімʼї була пересадка. Ми вирішили зустрітись в ОАЕ, бо так виходило на один день довше побути із сім'єю.

Реклама

Я хотів би попросити вибачення за ті фото, які були опубліковані. Вважаю це неправильним у наш час, це не треба було робити. Розумію, що зараз багато хто не може виїхати на відпочинок чи зустрітися зі своїми родинами, і ці фото недоречні", – зізнався 21-річний Судаков.

Відзначимо, що Георгій почав зустрічатися з майбутньою дружиною, коли йому було 17. Судаков зав'язав з холостяцьким життям уже в 19 років.

undefined

Новини Скандали Георгій Судаков