Найбільший секрет непереможного бійця UFC: Топурія розповів, чому випиває мінімум півлітра червоного вина у четвер

Ольга Котів16 лютого, 17:50
Найбільший секрет непереможного бійця UFC: Топурія розповів, чому випиває мінімум півлітра червоного вина у четвер

Топурія п'є не один келих вина - Інстаграм

00 хв

Ілля Топурія, ймовірно, все життя готувався до бою, який відбудеться в Анахаймі, штат Лос-Анджелес, в ніч з 16 на 17 лютого. Йому протистоятиме Алекс Волкановські, якого багато хто вважає найкращим легковаговиком в історії UFC.

Джерело: Marca

За словами Іллі, доля вже написана – він вкотре стане переможцем. Боєць впевнений, що запише 15-0-0 у свій послужний список і підійме пояс чемпіона світу в каліфорнійське небо.

"Рухається, як 20-річний": легендарний "Залізний Майк" тримає себе у формі навіть на пенсії

Однак, щоб потрапити до Honda Center, іспансько-грузинський боєць пройшов виснажливу підготовку. Він провів кілька тижнів у Лас-Вегасі, постійно тренуючись.

У години, що передують бою, настає найважча частина – схуднення та зменшення ваги для зважування. І тут на допомогу приходить один із секретів Топурії – вино.

"Я п'ю трохи більше, ніж келих вина. Я випиваю півлітра вина. Четвер – найважча ніч для бійців, тому що вдень ми не можемо ні їсти, ні пити. Ми починаємо із сауни, зранку – тренування, а потім починається процес зневоднення. Нам важко заснути, і особисто мені вино допомагає заснути та водночас впоратися зі зневодненням. Я втратив до кілограма", – пояснив боєць.

Реклама

За словами Іллі, він п'є вино різних марок, однак воно завжди буде червоним та хорошим.

Гарячі новини Новини