Руні готується почати сенсаційну боксерську кар'єру – легенду МЮ вже відправляли в епічний нокаут

Ольга Котів15 лютого, 11:40
Руні готується почати сенсаційну боксерську кар'єру – легенду МЮ вже відправляли в епічний нокаут

Вейн Руні веде переговори з Misfits Boxing про сенсаційний бій - Інстаграм

00 хв

Легенда Манчестер Юнайтед і збірної Англії Вейн Руні серйозно цікавиться світом Misfits Boxing. Він може взяти участь у майбутньому шоу.

Джерело: Daily Star

У шоу Misfits зірки YouTube і впливові люди змагаються за великі гроші. Ймовірно, скоро там з'явиться і Руні.

Поліція тричі знайшла сліди кокаїну на стадіоні Рексема, яким володіє Раян Рейнольдс

Нещодавно 38-річний футболіст був звільнений з посади боса Бірмінгема після 15 ігор. Зараз Руні розглядає можливість змінити футбольні бутси на боксерські рукавички.

Колишній ас збірної Англії оцінює свої можливості, очікуючи, чи з'явиться інша керівна посада після його роботи в Бірмінгемі, Ді Сі Юнайтед і Дербі Каунті.

Раніше Руні зв'язувався з промоутером Matchroom Едді Херном і жартома просив його організувати бій. Звернення до Misfits щодо проведення бою зараз розглядається як серйозний варіант для футболіста.

Реклама

Misfits не підпадає під правила Британської боксерської ради контролю, тому Руні не буде змагатися у професійному боксі.

Він ще не погодився на жодні умови, і переговори досі перебувають на ранній стадії. Враховуючи, що можливості Руні заробити у футболі ще високі, знадобиться значна сума, щоб змусити легенду Ман Юнайтед підписати контракт.

Варто зауважити, що після цієї новини англійські фанати миттєво витягнули з архівів відео 9-річної давнини, де колишній одноклубник Філ Бардслі нокаутує Руні на його кухні. Ролик миттєво став вірусним.

Бардслі зізнався, що запанікував після того, як Руні вдарився об мармурову підлогу. "Всюди була кров", а Вейн навіть не рухався кілька секунд.

Гарячі новини Новини Англія