Зірка Динамо освідчився нереальній красуні – дівчина відверто сказала все, що про нього думає

Ольга КотівВчора, 19:40
Зірка Динамо освідчився нереальній красуні – дівчина відверто сказала все, що про нього думає

Костянтин Вівчаренко і його наречена Альяна Шекерлі - Інстаграм

00 хв

Костянтин Вівчаренко став справжнім щасливцем. Футболіст Динамо знайшов кохання свого життя.

Вівчаренко зробив пропозицію руки й серця Альяні. Друга половинка родом з Криму, де після настання російської окупації жила доволі тривалий час з батьками (як мінімум до 2021 року), повідомляє YeSport.

Один із найзагадковіших гравців Динамо несподівано засвітив дівчину – вогняна красуня з Криму

Згодом Шекерлі переїхала до Києва, де робить кар'єру в косметології та познайомилася з 22-річним захисником молодіжної збірної України та київського Динамо.

Дівчина шанує своє коріння, вшановуючи день пам'яті жертв геноциду кримських татар, яких радянський режим виселяв з рідної землі 80 років тому.

Динамівець показав себе неабияким романтиком, адже раніше не так часто щось настільки особисте публікував у соціальних мережах. Вівчаренко зачарував кохану особливою церемонією, після чого вона не змогла відмовити.

Реклама

Цікаво, що антураж заручин організовувало агентство, яке недавно створювало святкову атмосферу на весіллі гравця Шахтаря Дмитра Криськіва.

undefined
undefined

"Бути коханою і кохати. Вибирати тебе кожен день, кожну секунду. Тонути у твоїх найдобріших очах. Прокидатися з твоїм голосом. Бути під твоїм захистом і створювати з тобою найпрекрасніше...

З тобою я дізналася, що таке кохання. Ти перетворив моє життя на свято! Дякую Всесвіту за тебе! Люблю!" – написала з величезною любов'ю наречена Вівчаренка у своїх сторіс.

Динамо Гарячі новини Новини