Витончена та ніжна: українська альпіністка Самойлова полонила публіку відвертим фото – захоплює

Витончена та ніжна: українська альпіністка Самойлова полонила публіку відвертим фото – захоплює

Антоніна Самойлова - Інстаграм

00 хв

Українська альпіністка Антоніна Самойлова не перестає дивувати своїх шанувальників новими знімками в соціальних мережах.

Джерело: Інстаграм

Вона стала першою українкою, яка підкорила два восьмитисячники за добу, а також тричі піднімала прапор України на Евересті.

На її сторінку в соціальних мережах підписано понад 50 тисяч шанувальників. Нещодавно Самойлова поділилася відвертим фото, на якому вона виглядає розкішно: ніжна та тендітна, але водночас сильна та незламна.

"Мама сказала, Вік їдь на відпочинок": українка Ткачук майже оголена на безлюдному острові – відео

Шанувальники не стримували своїх емоцій: "Боже, яка розкіш", "Яка ж ви гарна", "Українська Моніка Белуччі", "Так гарно", – писали вони під її дописом. Антоніна захоплює своїм природним виглядом і красою, без ін’єкцій та штучних прикрас.

Варто зазначити, що з початку війни Самойлова присвячує всі свої сходження незламності та силі українського народу. Її батько та брат служать у Збройних Силах України, захищаючи свою країну.

Реклама

Ця тендітна, але водночас неймовірно сильна жінка є справжнім символом стійкості та краси, що надихає багатьох своїм прикладом.

Гарячі новини Новини