Зірка Шахтаря виявив, що його дитина насправді від кур'єра – він уже встиг зробити тату з малям

Ольга Котів18 жовтня, 18:40
Зірка Шахтаря виявив, що його дитина насправді від кур'єра – він уже встиг зробити тату з малям

Вінісіус Тобіас та Інгрід Ліма - Інстаграм

00 хв

Вінісіус Тобіас потрапив у не дуже приємну ситуацію. Захисник Шахтаря з'ясував, що його донька не від нього.

Бразильський футболіст, який встиг пограти за Реал Мадрид на правах оренди, тепер на устах ЗМІ всього світу, повідомляє YeSport. Однак зовсім не через футбольні справи.

Легендарний партнер Шевченка подав на розлучення, бо випадково дізнався, що його діти від іншого

Захисник донецького Шахтаря був настільки радий народженню свого первістка, що навіть зробив тату з іменем доньки Мейте.

Однак днями друга половинка Вінісіуса вирішила зробити ДНК-тест на батьківство, адже в неї виникли сумніви, хто ж є батьком малечі, яка з'явилася на світ 8 жовтня.

undefined

Виявилося, що дівчинка народилася від хлопця зі схожим ім'ям – Вінісіуса Дуарте, кур'єра бразильської фірми. З ним у моделі та впливової блогерки закрутився роман, коли коханий-футболіст був далеко.

Реклама
undefined

Бразильські ЗМІ з'ясували, що зраджувала не тільки Інгрід Ліма, а й сам гравець Шахтаря, який раніше засвітився також на полях Іспанії.

Мережею навіть почали ширитись чутки, буцімто Вінісіус уклав з коханою контракт, який забороняв зраджувати. Якщо хтось його порушував, не міг претендувати на поділ майна і навіть повинен був заплатити компенсацію.

undefined

"Я щиро прошу вас припинити нападати на нього. Це було моє прохання, щоб він не був присутнім на пологах і не публікував нічого про Мейте, доки не буде зроблено обстеження.

Ми з Вінісіусом уже сіли й по-дружньому розмовляли. Я бажаю йому всього найкращого", – прокоментувала ситуацію Інгрід Ліма.

undefined

Після заяви дівчина видалила свій Інстаграм та інші соцмережі. Колишнє подружжя вже опинялося на перших шпальтах ЗМІ у 2022 році, коли вони опинилися в пастці в готелі на початку повномасштабного вторгнення російських військ в Україну.

Після того, як вдалося вибратися, Вінісіус Тобіас перебрався в оренду на два роки до мадридського Реала, тоді як у червні цього року повернувся в українську команду.

Саме через постійні розлуки в кожного з них і почалося своє особисте життя. Цікаво, що батьки моделі дали дозвіл на виїзд за кордон з футболістом, коли дівчині було тільки 15 років.

Завдяки своїй блогерській діяльності Інгрід Ліма заробляла пристойні 2 тисячі євро на тиждень. Під час вагітності її супроводжував згаданий Вінісіус Дуарте – потенційний новий батько доньки.

У поточному сезоні Вінісіус з перших хвилин відіграв 2 матчі за Шахтар (проти Карпат та Оболоні). В обох бразилець відзначився гольовим пасом.

Гарячі новини Новини Шахтар