Дружина екс-голкіпера Арсенала була чирлідеркою в НФЛ, а тепер шаленіє від АПЛ і знімається у документальних фільмах

Дружина екс-голкіпера Арсенала була чирлідеркою в НФЛ, а тепер шаленіє від АПЛ і знімається у документальних фільмах

Ешлі Тернер з воротарем Ноттінгем Форест Меттом Тернером - Особиста сторінка в Instagram

00 хв

Колишня вболівальниця НФЛ Ешлі Тернер, яка одружена з воротарем Ноттінгем Форест Меттом Тернером, спробувала себе в ролі актриси.

Джерело: The Star

До дружини воротаря Ноттінгем Форест Метта Тернера наразі прикуто більше уваги, ніж тоді, коли вона була чирлідеркою в НФЛ.

Зірка Манчестер Сіті постане перед судом через витівки на дорогах на своєму дороговартісному авто

Ешлі Тернер одружилася з Меттом у 2022 році незадовго до того, як він здійснив омріяний перехід в Арсенал.

Вона є однією з кількох дружин футболістів, представлених у майбутньому документальному серіалі Amazon Prime "Одружені з грою", де детально розповідається про залаштункове життя футболістів.

Люди просять фото, коли ти йдеш вулицею або просто хочеш побалакати. Я привернула увагу як уболівальник НФЛ, але це, безумовно, інше. Рада підтримувати команду Метта та вболівати за нього. У Прем’єр-лізі є щось чарівне, – зазначила вона.

Реклама

Одна з причин, чому Ешлі вирішила знятися у серіалі, полягала в тому, щоб спростувати низку невтішних стереотипів.

Люди думають, що все, що нам потрібно робити, це ходити по магазинах. Мене цікавить – час. Бо це те, що більшість із нас, дружин, дійсно цінують у цій галузі. Прагнемо використати можливість виділити хвилинку, щоб побути з найріднішим. А з гравцями це складно організувати.

Метт провів лише сім матчів за "Канонірів", перш ніж перейшов у Форест минулого літа. Він також є кіпером № 1 у збірній США і провів 37 матчів з моменту свого дебюту в 2021 році.

Гарячі новини Новини