Секс перед важливим матчем і чужі переписки: Судаков розкрив свої гріхи – що змінило його життя

Ольга Котів16 жовтня, 21:40
Секс перед важливим матчем і чужі переписки: Судаков розкрив свої гріхи – що змінило його життя

Георгій Судаков та Анна Добриднєва - Інстаграм

00 хв

Лідер збірної України побував на ефірі в Радіо Чемпіон. Георгій Судаков зізнався у потаємному.

Півзахисник донецького Шахтаря, зокрема, розповів про сварку в збірній України щодо статусного номера, та реакцію на критику і хейт фанатів, повідомляє YeSport.

"Ні, я швидша": Судаков з коляскою стрімко обганяє BMW дружини – неймовірна ситуація на дорозі

"Якщо чесно, останнім часом трохи абстрагувався від цього всього. На Євро реагував, дивився, читав. Дуже багато коментарів були негативними. Були такі емоційні гойдалки.

Спочатку після румунів, коли програли 0:3, звісно, нас поливали страшно. Потім після Словаччини всі пишуть "Молодці". Потім знову Бельгія і так само... У мене був момент...

Навіть потрапляв на тік-токи: "Яким було б життя, якби Судаков забив той самий м'яч". Звичайно, переглядаю. Я не можу зовсім не читати, тому що воно мені все висвічується", – зізнався Судаков.

Реклама

Найбільше 22-річний хавбек шкодує про епізод з матчу 3 туру Євро-2024, в якому Україна повинна були тільки перемагати, але зіграла 0:0 і вилетіла з турніру.

"Напевно жалкую про моменти проти Бельгії на останніх хвилинах. Я думаю, що якби забив би той самий м'яч, то зараз моя кар'єра дуже сильно змінилася б. І взагалі той момент дорого дуже мені коштував", – розповів гравець Шахтаря.

Найбільше запам'ятався гол у ворота Барселони. Це сталося в матчі Ліги чемпіонів, у якому донецький клуб програв з рахунком 1:2, але сам Судаков отримав гарні відгуки про свою гру.

Нещодавно Георгій відзначився дивним моментом, коли запустив м'яч у напрямку Миколи Шапаренка – партнера по збірній та суперника на клубному рівні, який грає за Динамо.

"Звичайно, що обговорювали. Сміялися. Я спитав, чи все нормально, але він встиг руку підняти. Я йому в руку, а не в голову влучив. Багато коментарів щодо того, що я помстився за друга, за 10-й номер. Була трохи сварка. Ну, як сварка. Просто порушили питання, хто гратиме під 10-м номером. Пишуть, що це за Мудрика", – з посмішкою згадує Георгій.

Відповів Судаков і на бліц, зізнавшись у кількох гріхах та цікавих моментах: "Плутав назви команд, проти яких грав. Гуглив своє ім'я в інтернеті. Розмовляв сам із собою. Засинав на теоретичних заняттях. Займався сексом перед важливою грою. Читав чужі переписки".

Гарячі новини Новини Шахтар Георгій Судаков