Найвідоміша гольфістка світу вже готова до Гелловіну: яким костюмом спокушатиме красуня

Ольга Котів16 жовтня, 17:40
Найвідоміша гольфістка світу вже готова до Гелловіну: яким костюмом спокушатиме красуня

Пейдж Спіранак приготувалася до Гелловіну - Інстаграм

00 хв

Пейдж Спіранак призупинила свою спортивну кар'єру у 2016 році та зосередилася на онлайн-активності. Однак через вісім років вона повернулася до змагань.

Джерело: О2

Окрім того, вона також активна в соціальних мережах, де має чудовий зв'язок зі своїми шанувальниками. Американка регулярно показує там свої зухвалі вбрання, і цього разу вона продемонструвала костюм на Гелловін.

Найгарячіша гольфістка світу шокувала видатним бюстом у відвертому образі – еротика на тренуванні

Сьогодні Гелловін – це свято, яке подолало культурні та географічні кордони. Його святкують по всьому світу. Водночас деякі люди критикують Гелловін, вважаючи його занадто комерційним. Існують також заперечення з боку деяких релігійних груп, які кажуть, що це святкування язичницьких традицій.

Проте для багатьох людей Гелловін залишається можливістю розважитися і насолодитися творчістю. Чимало креативу проявила відома гольфістка Пейдж Спіранак, яка представила свій яскравий костюм до свята в мережі.

Реклама

Протягом багатьох років Пейдж Спіранак вважалася однією з найкрасивіших спортсменок світу. Однак у 2016 році вона призупинила свою кар'єру в гольфі. Натомість американка стала інфлюенсеркою.

Спіранак вирішила повернутися до гри після восьмирічної перерви та взяла участь у турнірі The Creator Classic. Подія відбулася в оновленому гольф-клубі East Lake в Атланті.

Гарячі новини Новини