Магучіх вперше представила Україну на міжнародній конференції Ради Європи – вона прекрасна

Христина Гайдар13 жовтня, 19:40
Магучіх вперше представила Україну на міжнародній конференції Ради Європи – вона прекрасна

Ярослава Магучіх - Інстаграм

00 хв

Знаменита українська легкоатлетка Ярослава Магучіх отримала новий досвід, представивши Україну на 18-ій Конференції міністрів спорту Ради Європи.

Джерело: Інстаграм

Протягом останніх декількох днів Ярослава Магучіх здобула новий досвід, ставши частиною 18-ої Конференції міністрів спорту країн Ради Європи та їх нового заходу "Молодіжна ініціатива".

Вперше за межами спортивних арен Ярослава представила Україну на міжнародній арені в новій ролі.

"Моє все": улюблениця Кузика насолоджується миттю з донечкою – материнство мрії

На конференції обговорювалися важливі питання розвитку європейського спорту, а також обмін думками з європейською молоддю та людьми, які формують спортивну політику та порядок денний.

Ярослава мала честь виступити з промовою про вплив російської війни на український спорт, ділячись власним досвідом та історією.

Після її виступу була відкрита виставка, присвячена сучасному українському спорту. Підсумовуючи свої враження, Ярослава наголосила на важливості використання кожної платформи для донесення правди про події в Україні та наполягала на продовженні відсторонення представників країн-агресорів від міжнародного спорту.

Реклама

Фанати та підписники Ярослави активно підтримують її, захоплюючись її новою роллю та участю у важливих міжнародних заходах.

"Пишаємось", "Розумничка! Наша золота дівчинка", "Вітаю, молодець", "Красуня", – писали фанати під дописом.

Зазначимо, що Ярослава Магучіх є багаторазовою чемпіонкою з легкої атлетики, яка представляє Україну на міжнародній арені.

Гарячі новини Новини Ярослава Магучіх