Гаряче в збірній: Судаков знайшов час на розваги з дружиною – налаштовується на гру проти Чехії

Гаряче в збірній: Судаков знайшов час на розваги з дружиною – налаштовується на гру проти Чехії

Георгій Судаков з дружиною - Особиста сторінка в Instagram

00 хв

Ліза, кохана півзахисника донецького Шахтаря та збірної України Георгія Судакова, виклала нові фото у соціальних мережах.

Джерело: Instagram

11 жовтня відбувся матч 3-го туру Ліги націй між Україною та Грузією. Українці перемогли з рахунком 1:0. Єдиний гол забив Михайло Мудрик. Зустріч пройшла у Познані на "Enea Stadion". Після поєдинку у збірників, схоже, з'явився час на відпочинок та розваги.

Неповторна Судакова знову в центрі уваги – пластика, грація та її міцний "горішок"

Імовірно, що Судаков вирішив провести час зі своєю ефектною дружиною. Красуня виклала пару селфі у сторіс в Інстаграм. Закохані із сяючими очима позують на камеру та цілуються. Коли точно були зроблені фото – невідомо.

undefined

У грудні 2021 року півзахисник Шахтаря Георгій Судаков вирішив зробити важливий крок у стосунках та запропонував своїй коханій вийти за нього. Вже у квітні 2022 року їхнє життя змінилося назавжди – пара стала щасливими батьками чарівної дівчинки, яку назвали Мілана.

Реклама

У понеділок, 14 жовтня, збірна України проведе свій четвертий матч у групі В1 Ліги націй-2024/2025 – наша збірна зіграє формально домашній поєдинок проти Чехії.

Гарячі новини Новини