Фітнес-королева: кохана Дахновського вражає фігурою – проводить у спортзалі весь вільний час

Христина Гайдар12 жовтня, 10:20
Фітнес-королева: кохана Дахновського вражає фігурою – проводить у спортзалі весь вільний час

Юлія Дахновська - Інстаграм

00 хв

Юлія Дахновська, дружина відомого українського футболіста Віталія Дахновського, нещодавно поділилася новим фото на своїй сторінці в Instagram, яке швидко набрало популярність серед її підписників.

Джерело: Інстаграм

Красуня є фітнес-тренеркою, яка досить активно веде свій блог, де намагається транслювати своє життя, а саме: роботу, романтичні стосунки з футболістом, захоплення та подорожі.

Такою ми ще її не бачили: гімнастка Нікольченко приголомшила ефектним образом у Дубаї – фото

На новому знімку Юлія позує у тренажерному залі у стильному сірому спортивному костюмі, який чудово підкреслює її бездоганну фігуру. Спортивний образ доповнюють трендові кросівки та мінімалістичний макіяж, що надають її вигляду завершеності та шарму.

Знімок, зроблений у тренажерному залі з рожевим підсвічуванням, створює приємну атмосферу. Юлія не лише підтримує свого чоловіка на футбольному полі, але й сама демонструє приклад активного та здорового способу життя.

Реклама

Нагадаємо, що у березні 2024 року, перед початком товариської зустрічі у Німеччині, лідер Вереса Віталій Дахновський освідчився своїй дівчині Юлії. 23 червня закохані зіграли весілля у Львові.

Гарячі новини Новини