Новий герой збірної України – дружина в захваті, унікальна підтримка на стадіоні облетіла весь світ

Ольга Котів12 жовтня, 9:20
Новий герой збірної України – дружина в захваті, унікальна підтримка на стадіоні облетіла весь світ

Дружина Івана Калюжного з донькою - Інстаграм

00 хв

Іван Калюжний у своєму житті пройшов чимало різних обставин. Півзахисник Олександрії у 26 років видав матч життя за збірну.

Калюжний разом із Дмитром Криськівим та Олександром Назаренком дебютував за національну команду. Україна перемогла Грузію (1:0) в матчі Ліги націй, набравши перші 3 очки. Одним з найкращих у важливій грі став 26-річний опорник Олександрії, який мав цього вечора несамовиту підтримку, повідомляє YeSport.

"Дика": дружина новачка збірної України сексапільно підпалила Інстаграм – одноклубник не встояв

Калюжний є вихованцем харківського Металіста, звідки в юному віці перебрався до київського Динамо. У 2022 році він став перши українським легіонером в історії індійської Суперліги, залишивши по собі гарне враження в команді Керала Бластерс. Встиг пограти також в чемпіонаті Ісландії.

Повернувшись до України, став одним із лідерів Олександрії, яка за очками поступається тільки Динамо в УПЛ 2024/25.

Реклама

Скориставшись травмами інших опорників, Калюжний вперше в кар'єрі вийшов на поле в основі збірної України й не підвів. Іван зіграв дуже працьовитий матч, але не міг інакше.

undefined

На трибунах його підтримували друзі родини, які потрапили у трансляцію на весь світ із плакатом: "Super Ivan, з дебютом".

А вдома з їхньою донечкою хвилювалася дружина Калюжного. Анна дуже пишається своїм чоловіком: "З дебютом, коханий! Ти наш най-най-най найкращий".

Відзначимо, що Іван та Анна одружилися 11 січня 2020 року. Невдовзі після цього на світ з'явилася їхня донька.

Олівія народилася 10 червня 2020 року та вже є частою гостею на матчах свого татка.

Гарячі новини Новини Олександрія