"Солоденькі булочки": пасії Ваната і Шапаренка запалюють в Парижі – вогняна підтримка зірок збірної

Ольга Котів11 жовтня, 20:20
"Солоденькі булочки": пасії Ваната і Шапаренка запалюють в Парижі – вогняна підтримка зірок збірної

Дівчина Владислава Ваната – Юлія Разкевич - Інстаграм

00 хв

Дівчата футболістів Динамо влаштували собі спільний відпочинок. Христина Шацьких і Юлія Разкевич опинилися у столиці Франції.

Дівчина Миколи Шапаренка стійко пережила пограбування, яким її зустрів Париж. Веселу компанію їй складає друга половинка Владислава Ваната, повідомляє YeSport.

Донька Шацьких приголомшує тонкою фігурою – дівчина Шапаренка вишукано демонструє бюст

Красуні вибралися на шопінг у модні бутіки знаменитих брендів і сфотографувалися навпроти Ейфелевої вежі на атмосферному фоні.

Звісно, соковиті фото з французькими круасанами також на місці. Христина виклала парочку в Інстаграм, на який підписані майже 17 тисяч підписників.

undefined
undefined

"На фото дві солоденькі булочки", – прокоментувала її нова компаньйонка. Світлини припали до вподоби іншим коханим гравців Динамо, а також дружині Олександра Зінченка.

Поки Шапаренко і Ванат готуються до матчів збірної України в рамках Ліги націй, їхні партнерки збирають вподобайки та схвальні коментарі. Сподіваємось, хлопці надихнуться ними та покажуть клас на полі.

Реклама

Відзначимо, що Шацьких намагається відновити спроби вести влог у Телеграмі та інших соціальних мережах. Шанувальники дівчини Шапаренка просять її публікувати матеріали зі свого життя також на Ютуб.

undefined
Гарячі новини Новини Динамо