У день матчу Україна – Грузія: Каладзе оприлюднив фото з Шевченком на вечірці, унікальні кадри

Ольга Котів11 жовтня, 18:20
У день матчу Україна – Грузія: Каладзе оприлюднив фото з Шевченком на вечірці, унікальні кадри

Каха Каладзе з дружиною Анукі - Інстаграм

00 хв

Колишній захисник Мілана і збірної Грузії вирішив пригадати минуле. Каха Каладзе, схоже, неспроста виклав фото з легендами "россонері".

У п'ятницю, 11 жовтня, Україна та Грузія зустрічаються в матчі Ліги націй. Гру приймає польське місто Познань. Екс-зірка збірної Грузії та київського Динамо в день матчу проти українців опублікував фото на якому аж забагато легенд, повідомляє YeSport.

Путін ху*ло: грузинські фанати на Євро порвали державний російський канал – коментатор вчасно затих

Зокрема, тут весело позують з бокалами шампанського тодішній головний тренер Мілана Карло Анчелотті, а також Кака, Дженнаро Гаттузо, Діда, Паоло Мальдіні тощо.

Червоне та чорне серця символізують кольори італійського клубу. Та особливий підтекст це фото отримує через двох персон.

Андрій Шевченко, який зараз очолює Українську асоціацію футболу, позує у старому образі модного блондина, та Каха Каладзе – тут він ще не знав, що в майбутньому стане мером Тбілісі.

Реклама

Їхні збірні починають принципове протистояння о 21:45. Збірній України відступати нікуди після двох поразок. Грузія ж, навпаки, очолює нашу групу з двома перемогами. Хто ж питиме шампанське сьогодні?

Андрій Шевченко Гарячі новини Новини