Зірку збірної Греції знайшли мертвим у басейні: його наречена зробила зворушливе одкровення

Ольга Котів11 жовтня, 19:40
Зірку збірної Греції знайшли мертвим у басейні: його наречена зробила зворушливе одкровення

Наречена Джорджа Балдока - Facebook

00 хв

Футболіста збірної Греції Джорджа Балдока знайшли мертвим у басейні його будинку в містечку Гліфада, на південь від Афін. Його наречена зворушила своїх підписників у соціальних мережах, присвятивши йому допис.

Джерело: Globo

Аннабель Дігнам, у якої з правим захисником є однорічний син, поділилася фотографією, де вони були разом.

Колишня легендарного партнера Шевченка розповіла про смерть молодого сина: "Вейпінг вбиває"

"Джордже, кохання мого життя, моя споріднена душа. Ідеальний батько для нашого прекрасного хлопчика. Ти доповнив мене. Ти був моїм світом, і я знаю, що ми були твоїм.

Мій світ ніколи не буде колишнім, але я знайду спосіб для Броуді. Обіцяю. Я кохаю тебе назавжди, Джи", – написала вона.

undefined

Разом зі своєю сім'єю Аннабель також опублікувала заяву.

"Ти був особливим батьком, нареченим, сином, братом, дядьком, другом, товаришем по команді та людиною. Твій ентузіазм і заразлива особистість принесли стільки любові тим, кому пощастило знати тебе, і тим, хто захоплювався тобою з трибун", – зазначили рідні.

Реклама

Сім'я також заявила, що "неможливо було його не любити", і попросила громадськість залишити їх наодинці в цей "руйнівний час".

Підписаний у липні грецьким Панатінаїкосом Джордж вийшов на поле востаннє 6 жовтня, зігравши внічию 0:0 з Олімпіакосом.

Через 3 дні 31-річного гравця знайшли мертвим у басейні його будинку. Після того, як він не виходив на зв'язок протягом дня, його наречена, яка живе в Англії, попросила друга перевірити, чи все з ним гаразд. Саме тоді стало відомо про трагедію, яку зараз розслідують правоохоронці.

До переходу в Панатінаїкос він з 2017 року грав за Шеффілд Юнайтед в АПЛ та другому англійському дивізіоні. Джордж мав також 12 виступів за національну збірну Греції, останній з яких був у березні цього року.

Гарячі новини Новини